De onderwereld: deel 1

08/08/2011

We zijn er al een paar jaar over bezig, maar eindelijk is er wat meer schot in de zaak gekomen: de onderwereld is in ontwikkeling. We hebben eindelijk de meest belangrijke spelregels voor dit nieuwe speldeel op papier gekregen en gedurende de volgende weken zullen we meer informatie vrijgeven over dit gloednieuw spelonderdeel.

Momenteel hebben we nog niet zoveel te vertellen: de eerste stapjes zijn gezet, maar veel kunnen we nog niet tonen. De onderwereld zal een plaats zijn waar speciale evenementen gehouden worden en waarvoor je troepen zal moeten opofferen. Ons doel is om de onderwereld een clan intensief gebeuren te maken, waar teamplay centraal zal staan.

We zullen in ieder geval al een klein tipje van de sluier oplichten. Hou echter in je achterhoofd dat de artwork tijdelijk is, het eindresultaat zal er volledig anders uitzien.

Ook belangrijk, op 1 september lanceren we een nieuwe stable server. We zijn nog niet zeker of de onderwereld er al in zal zitten, maar als dat niet het geval is komt die er zeker achteraf nog bij. De speed server zal volgende week (15 augustus) gereset worden.


Browser Games Hub logo